Petkult Cat Grain Free

Ingredientele principale includ carnea de pui, ficatul de pui, carnea de iepure, tonul roșu, sardinele și calamarul. Aceste surse de proteină au grad ridicat de digestibilitate și sunt foarte bine acceptate chiar și de cele mai mofturoase și răsfățate pisici.
Hrana umedă pentru pisici este creată și fabricată în Boiro, Spania, sub atenta supraveghere a celui de-al doilea mare producător de ton, fructe de mare și amestecuri conservate din Europa.

Pisicuțe RĂSFĂȚATE și SĂNĂTOASE

Produsele Petkult sunt special formulate pentru micile feline și conțin doar ingrediente de înalta calitate.

Relația dintre om și pisică a început cu cel putin 3500 de ani în urma, datorită aptitudinilor de prădător împotriva animalelor dăunătoare.

Astăzi, pisicuțele sunt cele mai cunoscute animale domestice din lume și sunt extrem de iubitoare, afecțiunea pe care o oferă stăpânilor ajungând să fie singura lor responsabilitate.

BENEFICIILE GAMEI

Procent ridicat de carne

Carnea reprezintă elementul principal al unei alimentații carnivore, aceasta furnizează proteine, grăsimi, vitamine, aminoacizi și nutrienți specifici ce nu se regăsesc în alimentele de origine vegetală.

Umiditate crescută

Hidratarea este foarte importantă în menținerea sănătății unei pisici. Datorită alimentației preponderent proteice, acestea sunt predispuse spre anumite afecțiuni ale tractului urinar. In urma operației de sterilizare, pisicile consumă o cantitate mai mica de apă, astfel probabilitatea îmbolnăvirii este mult mai crescută.

Diversitate

Pisicile sunt sensibile la modificări ale dietei, procesul de schimbare al hranei uscate trebuie realizat gradual, în decursul a mai multor zile. Fiind un proces anevoios, de cele mai multe ori amânăm noi schimbări în dieta acestora, însă conservele Petkult sunt ideale atât într-o dietă compusă din hrană uscată, cât și în cazul unei diete umede. Datoritp compoziției bogate în proteine de înaltă calitate, este ușor asimilată de către organism și nu apar tulburări digestive. Gama Petkult diversifică alimentația pisicuței tale, sortimentele de pui, iepure, ton, calamar, creveți, sardine, furnizează nutrienți esențiali unei bune funcționări a organismului carnivor.

AVANTAJELE CAT GRAIN FREE

Consistență moale

Datorită consistenței, este o hrană savurată de toate pisicuțele, indiferent de preferințe, fiind indicată și în cazul situațiilor mai puțin plăcute, în care pisica suferă de afecțiuni dentare, se află în covalescență sau are un apetit capricios. Hrana umedă Petkult le ușurează procesul de masticație, oferindu-Ie astfel nutrienții necesari unei însănătoșiri rapide.

Palatabilitate crescută

Fiind mai puțin procesată, bazată pe ingrediente naturale și cu un conținut ridicat de carne, hrana umedă Petkult, fiind conservată ermetic, păstrează calitățile gustative și olfactive ale ingredientelor, astfel satisfăcând comportamentul alimentar selectiv al pisicii.

Digestibilitate crescută

Umiditatea crescută, procentul scăzut de grăsimi, cât și lipsa carbohidraților asigură un grad înalt de digestibilitate.

Fără cereale

Pisicile nu digeră bine cerealele, de aceea, există cazuri în care pot manifesta intoleranțe alimentare. Având un potențial alergogen scăzut, produsele fără conținut de cereale previn astfel de situații.

GARANȚIA PETKULT CAT Grain Free

VEZI INGREDIENTE