Petkult Cat Easy Digestion

Hrană cu conținut ridicat de proteine de origine animală și ingrediente naturale fără coloranți, conservanți sau arome artificiale
Sortiment creat și fabricat în Ghent, Belgia, de către un producător cu o experiență în domeniu de peste 17 ani și departament propriu de inovații în nutriție.

Pisicuțe RĂSFĂȚATE și SĂNĂTOASE

Produsele Petkult sunt special formulate pentru micile feline și conțin doar ingrediente de înalta calitate.

Relația dintre om și pisică a început cu cel putin 3500 de ani în urma, datorită aptitudinilor de prădător împotriva animalelor dăunătoare.

Astăzi, pisicuțele sunt cele mai cunoscute animale domestice din lume și sunt extrem de iubitoare, afecțiunea pe care o oferă stăpânilor ajungând să fie singura lor responsabilitate.

Pui de pisică

Petkult Easy Digestion Kitten 34/22 cu miel și pui

Hrană pentru pisici cu vârsta sub 1 an și femele gestante sau în lactație.

Formula are un conținut ridicat de proteină și grăsime pentru a susține procesul accelerat de creștere și activitatea fizică intensă din primul an de viață.

Probioticele favorizează absorbția nutrienților și protejează sistemul digestiv sensibil al pisoilor.

Pisici adulte

Petkult Easy Digestion Hair&Skin 37/15 cu somon și păstrăv

Hrană fără cereale pentru pisici adulte, cu un conținut ridicat de proteină, acizi grași Omega 3 & 6 din carne și grăsime de pește pentru o piele sănătoasă și blană frumoasă și strălucitoare.

Formulă recomandată pentru pisici mofturoase, cu sensibilități digestive și celor care necesită o îngrijire specială a blănii.

Hrană completă cu probiotice pentru o digestie sănătoasă și imunitate sporită.

Beneficiile gamei:

VEZI INGREDIENTE