CASTIGA 6 CONSERVE PETKULT PENTRU PISICA TA! – AUGUST 2014

CASTIGA 6 CONSERVE PETKULT PENTRU PISICA TA! – AUGUST 2014
Castiga 6 conserve PETKULT pentru Pisica ta!

La multi ani tuturor pisicutelor! Astazi este Ziua Internationala a Pisicii, dar, noi ne dorim mai mult, noi ne dorim Saptamana Pisicilor! Incarca si tu pe wall-ul paginii noastre de facebook o poza cu felina ta, insotita de raspunsul la intrebarea "Ce iti place cel mai mult la pisica ta?” si poti fi unul dintre cei 10 castigatori ai concursului.
Iata regulamentul concursului

REGULAMENT OFICIAL – CONCURS "Castiga 6 conserve PETKULT pentru Pisica ta!”

Perioada 08.08.2014-15.08.2014

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului "Castiga 6 conserve PETKULT pentru Pisica ta!” (denumit in continuare„Organizatorul”) este PET PRODUCT S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bucuresti, Bd. Burebista nr.4, bl. D13, sc,B, et. 6, ap. 60, sector 3, Bucuresti.
1.1 Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit in continuare „Regulament” care este obligatoriu pentru toti participantii.
1.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
Concursul se va desfasura in perioada 08.08.2014-15.08.2014 ora 10:00, pe pagina de Facebook Petkult, www.facebook.com/Petkult.

3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
3.1 Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
3.2 Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora.
3.3 Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
4.1 Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv
dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
4.2 Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

5. MECANISMUL CONCURSULUI
Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 08.08.2014 -15.08.2014 ora 10:00, astfel:
a). Da LIKE paginii de facebook Petkult http://www.facebook.com/Petkult.
b). Participanții vor incarca pe Wall-ul paginii Petkult o poza cu pisica, insotita de raspunsul la intrebarea "Ce iti place cel mai mult la pisica ta?”

6. DESEMNAREA CASTIGATORULUI SI PREMIILE CONCURSULUI
Cei 10 participanți care acumuleaza cel mai mare numar de voturi (Like-uri), vor primi câte 6 conserve Petkult potrivite varstei pisicii pe care o inscriu in concurs.

7. NOTIFICAREA ȘI PREDAREA PREMIULUI
7.1 Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Petkult in data de 15 August, la ora 12:00.
7.2 Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita un e-mail catre adresa contact@petkult.ro cu urmatoarele informatii: numele si prenumele, date de contact (telefon, e-mail) si vor primi un voucher cu ajutorul caruia isi pot ridica premiul dintr-un magazin Animax din tara.
7.3 In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, prin acelasi mecanism.
7.4 Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

8. DREPTURI DE AUTOR
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

9. REGULAMENTUL CONCURSULUI
9.1 Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Petkult.
9.2 Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament.
9.3 Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe http://www.facebook.com/Petkult.

10. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

11. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Sc Pet Product si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.